pentru mai multe detalii

joi, 3 decembrie 2009

Avem timp pentru Dumnezeu?


In ce fel de probleme apelez eu la Dumnezeu? Cand Il bagi pe Dumnezeu in seama? Cand vorbesti cu El, cand iti faci timp pentru persoana Sa? Dimineata, in timpul zilei sau seara? Dumnezeu vrea sa fim mereu a-I Sai. Ne vrea pentru El, El este un Dumnezeu gelos dar nu si egoist. El vrea ca inima noastra sa-I apartina, vrea sa lucreze in noi. Vrea sa ne transforme. si sa ne invete sa stam langa El.
Timpul pentru care trebuie sa te straduiesti sa-ti faci timp, este acela in care stai de vorba cu Creatorul. Aceasta relatie Creator-oameni, ar trebui sa primeze in sfera relatiilor noastre, si mai mult sa stea in centrul vietii noastre. O relatie reprezinta legatura dintre doi sau mai multi oameni sau doua sau mai multe lucruri. Exact cum pentru un cuplu relatia dintre cele doua parti reprezinta legatura dintre ele, tot la fel de importanta este si legatura (relatia) dintre Creator si om.
Aceasta relatie marcheaza (determina) sensul vietii noastre, ne marcheaza personalitatea si caracterul, si ne da bucuria de zi cu zi. Ne face sa intelegem mai bine intentiile Creatorului si sa vedem dincolo de preconceptiile noastre asupra lui Dumnezeu si a lumii spirituale.
Ideea este ca, doar o viata ai pe acest pamant, dar ai doua cai. Relatia ta personala cu Creatorul va da sensul acestei vieti si te va purta pe calea catre El.
Mai direct spus, ai o viata si doua cai, incotro navighezi?

Niciun comentariu: